Skaičius 55

55 – jeigu jūs dažnai pastebite šį skaičių, jūsų angelas primena, jog laikas atsikratyti senų pančių, varžtų ar įpročių, kurie neleidžia jums eiti priekin. Į jūsų gyvenimą beldžiasi didelės permainos, o gal būt jos jau ir prasidėjo, tik jūs pats to dar nepastebėjote.

Du jus lydintys penketukai paprastai praneša, jog prieš jus nuotykiai, įvairovė, iššūkiai ir vertingos gyvenimo pamokos. Nepamirškite, jog kuo nuoširdesnis jūs būsite, tuo geresni bus jūsų gyvenimo pokyčiai. Jūs esate raginamas atsisakyti senovinio mąstymo ar senų elgesio būdų , kad galėtumėte priimti naujoves visa širdimi. Nebijokite, nedvejokite ir žiūrėkite priekin, o ne atgal.

Jūsų gyveniman žengiančius pokyčius reikia priimti atvira širdimi ir būti geranoriškam sau pačiam.Netgi jei šiuo metu jums neaišku ką daryti, – pasitikėkite savo nuojauta ir tikrai ištrūksite iš jus varžančio kiauto. Gyvenkite atvira širdimi ir dirbkite mylimus darbus, nebijodami, jog būsite nesuprasti. Du penketukai paprastai praneša apie labai didelius jūsų gyvenimo pokyčius, kurie tikrai nepraeis be pdėsako.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *