Būsto skaičius 6

6

Tokiame name mėgsta gyventi menininko sielą turinčios asmenybės. Šie namai paprastai rengiami labai rafinuotai ir turi jiems vieniems būdingą stilių. Šiuo numeriu pažymėtame name dominuos pastelinės spalvos ir pagrindinės spalvos atspalviais. Neretai tai rožinės arba vandens spalvų gama, įkvepiančios ramybei ir poilsiui. Neretai tokio būsto savininkai linkę papiktnaudžiauti įrangos detalėmis ir šiek tiek nusižengti absoliučios harmonijos principams.

Šeštukas yra atlygio ir atpildo skaičius. Todėl nenustebkite, jog pasirinkę tokį būstą galite susilaukti atlygio už savo padarytus darbus. Na o atlygis priklauso nuo to, ką gi iš tikro esate padarę ir sau ir kitiems.  Būtent todėl gyvenantys šiuose namuose tikrai suvoks ką reiškia tikri jausmai, meilė, atsakomybė ar neapykanta ir praradimas.

Būstą pažymėtą šešetuku dažniausiai renkasi menininkai ir mokytojai ar filosofai. Šiuose namuose užsimezga didelės draugystės ir liepsnoja tikri jausmai. Jie skatina bendradarbiauti ir puoselėti, todėl neretai juose gyvena ne tik žmonės bet ir visas pulkas augintinių. Šiuose namuose būtina puoselėti tiek grožį, tiek  savitarpio supratimą.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *