Būsto skaičius 1

Gyvenantys šiame name visada  sieks savarankiškumo ir nepriklausomybės.

Šio būsto gyventojai privalo laikytis tvarkos. O žodį netvarka jiems reikia išbraukti iš atmintis. Šiame name negali būti šiukšlių ir  betvarkės. Neužgriozdinkite savo būsto dideliais ir sunkiais baldais. Tai namas, kuriame turite jausti erdvę, kad jums tikrai būtų patogu. Tokio būsto dekoravimui geriausiai tinkamos spalvos yra balta ir visos ryškios ir šviesios spalvos.

Būstas, kuris pažymėtas skaičiumi 1 visada trauks praeivių dėmesį. Todėl stenkitės, jog tai kas traukia praeivio akį būtų gražu, o ne baisu. Šio būsto langai turi būti švarūs ir gražūs, jokiu būdu nebijokite jų puošti.

Neretai žmonės gyvenantys tokiuose namuose mėgsta puošti aplinką balta, aukso arba geltona spalvomis. Šių namų interjerui tinka blizgantys ir puošnūs veidrodžiai, krištoliniai sietynai ir prabangios detalės. Tokio būsto gyventojai siekia vadovo pozicijos ir neretai ją užsitikrina savo atkakliomis pastangomis. Šis būstas neretai globoja įžymybes.

Neretai apsigyvendami 1 pažymėtuose namuose žmonės ne tik pradeda kopti karjeros laiptais bet ir praturtėja. Tačiau atsargiau, – susidraugauti su tokio namo gyventojais lengvai nepavyks. Jūs turėsite būti kažkuo panašus į juos pačius.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *