Žmogėdra

Sapnas – Žmogėdra 

Apskritai, tas, kas sapnuoja žmogėdrą, turi būti labai dėmesingas, nes kažkas nori pasisavinti jūsų turtą. Būtina atkreipti dėmesį į tai  su kuo bendraujant, labai svarbu atkreipkit dėmesį į tuos kuriais pasitikite.

Jeigu susapnavote žmogėdrą, tai toks sapnas reiškia, kad jums teks varginanti kova su senu, tačiau labai gudriu priešininku, kuris puikiai žino visas jūsų silpniausias ir stipriausias puses. Tačiau sėkmė bus vis tiek jūsų pusėje.

Jeigu jūs susapnavote, kad jūs patys esate žmogėdra, –  toks sapnas reiškia, kad artimiausiu metu jus kankins sąžinė dėl negražaus poelgio.
Moteriai toks sapnas  greičiausiai reiškia, kad ji gailėsis, kad negražiai elgėsi su mylimu žmogumi.

Jeigu jus sapne pavogė žmogėdrų gentis, -toks sapnas reiškia, kad jūs dirbdami darbą jausite, kad esate priklausomi nuo kito žmogaus, tačiau pakeisti situacijos nesugebėsite. Moteriai toks sapnas reiškia, kad su mylimu žmogumi gali iškilti pavydo scenos, dėl kurių ji bus pati kalta.

Jeigu sapne girdite pasakojimą apie žmogėdras, tai toks sapnas reiškia, kad jūs susižinosite tam tikrų detalių iš aplinkinių. Žmogus, kuriuo jūs labai pasitikite, jums padarys kažką negeroTačiau šis žmogus bus nubaustas iki tol, kol jūs tai padarysite patys.

Aplamai sapnas apie žmogėdras reiškia, jog jūs kažko bijote. Taip pat kažkas su jumis elgiasi labai blogai ir grubiai.

Jeigu sapne jūs tapote žmogėdra, tai reiškia, jog jūs labai norite priartėti prie kažkokio žmogaus, tačiau to padaryti negalite. Jeigu jūs sapne valgote kažkokį jums pažįstamą žmogų, tai reiškia, jog jūs tikrai nesutariate su šiuo žmogumi ar manote, jog jūsų santykiai nėra tokie, kokie turėtų būti.

Jeigu sapne jus valgo žmogėdros, tai reiškia, jog kažkas jus žlugdo ir gniaužia. Jūs stengiatės įvykdyti visus įsipareigojimus,tačiau šie žmonės jums tik trukdo.

Jeigu jūs sapnuojate, jog jums pažįstamas žmogus yra žmogėdra, tai reiškia, jog jūs norite ištrūkti nuo bendravimo su šiuo žmogumi, arba šis žmogus kažką nuo jūsų slepia.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *