Ūkininkas

Sapnas – Ūkininkas

Jeigu jūs susapnavote, kad  paveldėjote didelį ir derlingą žemės plotą arba tapote stambiu ūkininku, – toks  sapnas reiškia, kad jūsų reikalai eina ne į gerą pusę, tačiau jūs nesate linkę jų taisyti, nes tikite stebuklais.

Jeigu jūs sapnuojate, kad esate ūkininkas, kuriam trūksta malonaus šeimos guolio, – tai gali reikšti, kad  esate pilni jėgų ir energijos  arba turite daug įdomių idėjų, kurias reikėtų įgyvendinti. Taip pat tai  gali reikšti pavojingas intrigas su nuostoliais ateityje.

Jeigu sapne sužinote, kad jūsų kandidatūrą iškėlė žemės ūkio partija, nors neturėjote iki šiol jokios sąsajos su žeme, tai toks sapnas reiškia, kad reikia būti atsargiems, nes galite atsidurti labai  nepatogioje padėtyje. Tai gali reikšti, jog  jūsų gali paprašyti pagalbos tuose klausimuose, kuriuose jūs nesate kompetentingi.

Jeigu susapnavote, kad turite puikią galimybę įsigyti žemės sklypą ir tapti ūkininku, tačiau jūs nepasinaudojate šiuo šansu,- toks sapnas reiškia, kad jūs norite eiti sunkiu keliu, pasitikėti tik savo žiniomis ir jėgomis,. Jums greičiausia nepatinka naudotis  esamomis galimybėmis, ko pasėkoje jums atsiras daugiau problemų, kurias galėjote išspręsti be didelių pastangų.

Sapnuoti sveiką, laukuose dirbantį ūkininką –  reiškia sveikatą, gerą derlių ir gerą gyvenimą.

Sapnuoti sunkiai dirbantį, ligotą ūkininką, yra perspėjimas, jog laukia didelės problemos gyvenime, arba  sunkumai.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *