Vakarietiškas būrimas iš arbatžolių

Būrimas iš ARBATŽOLIŲBūrimas iš arbatžolių paplito prieš kelis šimtus metų. Jis ypač mėgiamas arbatą geriančiuose kraštuose. Jį ypač mėgo anglijoje gyvenusios moterys. Tai nėra toks būrimas, kurio metu viskas aišku, nes kiekvienas aiškintojas mato daiktus savaip. Tačiau čia egzistuoja kelios taisyklės, kurių paprastai laikosi visi.

Kaip buriama iš arbatžolių?

  •  Žmogus, kuriam bus buriama, turi kaire ranka pamaišyti  beveik išgertą arbatą pagal laikrodžio rodyklę 3-7 kartus.  Paskui puodelis atverčiamas  ant lėkštutės. Kai paskutinis skyščio lašas nuvarva į lėkštelę, puodelis  atverčiamas ir praddedamas būrimas. Kuo ilgiau jūs būsite susikaupę, to geriau.  Puodelį taip pat pravartu pavartyti ir apžiūrėti prieš šviesą iš visų pusių.
  • .Puodelio ąselė simbolizuoja jus, tai yra  buriamąjį. Jei pamatėte simbolį  arti ąselės,vadinasi  įvykiai bus arba yra susiję su buriamojo namų aplinka. Simboliai, nukreipti link ąselės, reiškia atėjimą, artėjimą, o nuo ąselės – nutolimą, dingimą, išnykimą. Jeigu laikote puodelį ąsele į save, simboliai iš jūsų  kairės bylos apie įvykius iš praeities, o iš  jūsų dešinės – nusako ateitį.
  • Puodelio sienelės nuo kraštų iki dugno yra laiko matas. Simbolių išsidėstymas prie krašto  reiškia labai tolimus įvykius laiko tėkmėje,  o ant dugno – nemalonumus bet kuriuo metu.
  •  Svarbu įvertinti ir simbolių dydį. Pavyzdžiui, jis padeda nusakyti dydį namo, į kurį gali persikelti buriamasis, arba palikimo, kuris gali jam priklausyti.

Pirmiausia reikėtų įvertinti,  pažiūrėti, kokių simbolių yra  daugiausia.  Ir  tik po to daryti  kokią nors apibendrinančią išvadą apie gerų ar blogų įvykių raidą. Tai suteiks logikos tolesniems paiškinimams: arba užuominos apie blogus įvykius yra tik atskiri faktai sėkmingo periodo fone, arba laimė tik trumpam švystelės jūsų buriamojo nesėkmių fone. Galutinę išvadą galite padaryti tik išsiaiškinę ir apibendrinę  visus simbolius.

Atsiminkite, čia svarbiausias yra pats pirmasis simbolis, kuris jums šovė į galvą, nes užtrukę pernelyg ilgai tiesiog pasimesite simbolių ir asociacijų gausybėje.

Nereikėtų kreipti pernelyg didelio dėmesio į tai, ką įžiūrėjote savo puodelyje. Tai tik  lengvas pokalbis su pačiu savimi, padedantis šiek tiek atsipalaiduoti. Juolab, kad kiekvienas arbatžolių atspaudus mato savaip, ir prabėgus kelioms minutėms, tas pats piešinėlis jums gali nieko nebesakyti.

Tai ką įžiūrėjote savo arbatos puodelyje galite išsiaiškinti paspausdami čia:

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *