Būrimai iš kavos tirščių

Būrimas iš kavos tirščių. Būrimas iš kavos tirščių

Tai yra  vienas seniausių ir žinomiausių būrimo būdų. Jis tebėra  populiarus ir šiais laikais, nes būrimui tereikia puodelio tikros kavos.Tirpi  kava šiuo atveju netiks, nes joje nėra tirščių.

Kuo smulkiau  yra sumalta kava – tuo ryškesnis gausis tirščių – piešinys. Tikėta, kad tai, ką išpranašauja kavos tirščiai, būtinai išsipildys. Tiesa tai, ar melas – spręsti reikia jums pačiam.

Būrimui geriausia naudoti šviesų puodelį ir šviesią lėkštelę. Geriausia, jeigu puodelis būtų nedidelis, geriausį viršų platėjantis, be jokio vidinio reljefo ar raštų.Į puodelį  siūloma berti du arbatinius šaukštelius stambiai maltos kavos ir vieną šaukštelį smulkiai maltos kavos.  Paprastai būrimui naudojamoje kavoje neturi būti cukraus.

Paruošusios kavą leiskite jai šiek tiek pastovėti 3-4 minutes, ir po to kavą lėtai, neskubant, susikaupus reikia išgerti arba duoti ją gerti tam, kuris nori burtis. Gėrimo metu apmąstomi  klausimai, kurie jums šiuo metu labiausiai rūpi. Kava išgeriama beveik visa, , kad likę tirščiai būtų tarsi tirštoka tyrelė.

Puodelį su jo dugne likusiomis nuosėdomis siūloma paimti į kairę ranką ir „pamaišyti“ puodelio turinį trimis judesiais ratu. Tuo metu kavos tirščiai turi tolygiai pasiskirstyti ant puodelio sienelių.

Kaip  sukti puodelį?

  • Moterys puodelį suka prieš laikrodžio rodyklę
  • Vyrai puodelį suka pagal laikrodžio rodyklę.

Šiuo metu pageidaujama  susitelkti  į būrimo tikslą, kad  jūsų būrimas būtų tikslesnis ir teisingesnis. Po šių judesių tirščiai turėtų  pasiekti puodelio krašto viršų. Tada greitai kaire ranka reikia apversti  puodelį ant lėkštutės ir neskubant suskaičiuoti  iki septynių.
Po to, kaire ranka pakelkite puodelį ir pažiūrėkite, kokią figūrą gavote. Žinoma, nereikėtų tikėtis, kad atvaizdas bus labai ryškus, apskritai ką išvysite, labai priklauso nuo to, kiek laki jūsų fantazija. Šiaip, iš pirmo žvilgsnio galbūt nepastebėsite jokių aiškių figūrų ar objektų, bet jei žiūrėsite įdėmiai ir neskubėsite, neabejotinai įžvelgsite vienokių ar kitokių simbolių. Labai svarbu ne tik nustatyti, kokių simbolių kontūrus pastebėsite, bet ir suprasti, kokia yra jų kombinacija. Apžiūrėkite puodelį iš visų kampų, kraipydami jį įi visas puse. Būrimo iš kavos tirščių priimta manyti, kad puodelyje pamatyti dalykai padės pranašauti dabarties ir ateities įvykius, o lėkštelė parodys praeities įvykius.

Jūsų dabartį nusako  simboliai, esantys pačiame puodelio dugne. Suformulavus klausimą, įsižiūrėkite būtent ten. Jei figūra neaiški, dar kartą sukite lėtai puodelį pagal laikrodžio rodyklę, kol išryškės piešinys.

 Kai būsite pasiruošę aiškintis, ką visgi matote, paspauskite čia

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *