Mergelės ženklo atstovų dieta

MERGELĖ(rugpjūčio 24 d. – rugsėjo 23 d.). Dieta Mergelems

Kuo ypatingos Mergelės?

Mergelės labai pedantiškos ir viską stengiasi tikrini, pertikrinti ir galutinai viskuo įsitikinti. Deja visa tai jos daro pačios. Todėl nėra kuo stebėtis, kad jos pirmosios stengiasi išbandyti naujausias dietas, kosmetines priemones ar namų tobulinimo prietaisų. Gerai pagalvojus- visa dietų, maisto papildų ir virtuvės technikos pramonė yra tiesiogiai pritaikyta šios praktiškos žmonijos dalies psichologijai.

Kokius vidaus organus valdo Mergelė?

Neretai žmonės yra įsitikinę, jog silpniausia mergelių ženklo kūno vieta yra jų dauginimosi organuose.  Deja, tai teisinga tik kalbant apie mergeles, kurios gyvena įtemptą ir emociškai sujauktą gyvenimą.Tikrieji šio ženklo atstovai neretai yra pernelyg intelektualūs, todėl ši gyvenimo sritis netampa jų gyvenimo pagrindu.

Silpniausioji mergelių kūno vieta glūdi jų saulės rezginyje ir bei storajame žarnyne bei nosies ančiuose. Kenčiantis mergelių žarnynas neretai pablogina jų odos būklę, sukelia porų užsikimšimus  bei pablogina prakaitavimą.

Kokio maisto reikėtų Mergelėms?

Mergelių ženklo atstovams dažniausiai trūksta Kalio sulfato druskos- Kali Sulf. Šios druskos trūkumas pasireiškia skausmais sulės nervinio rezginio plote, odos išsausėjimais, ankstyvu nuplikimu, pleiskanojimu ir konjunktyvitais.

Žemiau surašyti turtingiausi šia druska maisto produktai (pateikti mažėjančia tvarka):

  • Žalios lapinės daržovės (ypač briuselio kopūstai ir rėžiukas
  • Rudieji dumbliai
  • Švieži lazdyno riešutai, Braziliški riešutai ir kaštainiai
  • Džiovintos figos ir razinos
  • Avokadai, morkos, kukurūzai ir baklažanai

Kokie vitaminai tinka Mergelėms?

Merkurijus globoja ne tik Dvynius, bet ir Mergeles. Vadinasi, Mergelėms taip pat tinka ir vitaminas  C. Daug šio vitamino yra žaliuose svogūnuose, serbentuose, rūgštynėse, krapuose, citrusiniuose vaisiuose. Astrologai taip pat rekomenduoja Mergelėms  valgyti  kuod daugiau pupelių,  bei kitų ankštinių daržovių ir būtinai nepamiršti petražolių.

Kokia dieta tinka Mergelėms?

Viskas ko tik imasi Mergelė turi būti aišku ir racionalu. Tai reiškia, jog kuo geriau apgalvota ir moksliškai pagrįsta dieta, – tuo ji priimtinesnė Mergelės ženklo atstovui. Jos nemėgsta apsikrauti bereikalingais darbais, nes jų gyvenimas ir taip virte verda. Todėl labiausiai jų gyvenimo būdui yra pritaikyta „Svorio stebėtojų“ arba Weight Watchers dieta. Dietos pagrinda – aiški maistinę vertę įvertinanti taškų sistema, kurią šio ženklo atstovai visiškai mielai naudoja. Joms būtina ląsteliena, švieži vaisiai, lašiša ir riešutai. Mergelių figūros priešai  niekad  pernelyg nesikeitė – duona, riebus pienas, grietinėlė. Jų maistas turi būti nesunkus ir lengvai virškinamas. Kaip ir Mergelių gyvenimas jis turi būti aiškus, paprastas ir nesudėtingas.

Kokios sporto šakos tinka Mergelėms?

Nėra abejonių, jog Mergelėms tinka ramūs, aiškūs ir pernelyg neapkraunantys nervų ir raumenų sistemos pratimai. Idealiai joms tinkančios yra karališkos šeimos Mergelės pamėgtos sporto r9tšs- joga ir pilatesas.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *