Dieta Jaučio ženklo atstovams

JAUTIS (balandžio 21 d. – gegužės 21 d.).   Dieta Jauciams

Kuo ypatingi Jaučiai?

Jaučiai mėgsta gyvenimo malonumus.  Tipiškiausia garsenybė gimusi po šiuo ženklu yra ,, Mad Men“ serialo herojė  Christina Hendricks. Jų meilė gyvenimui neretai suprantama tiesiog kaip meilė pyragaičiams ir kalorijoms. Jaučia mėgsta veikti ir dirbti nuosekliai, todėl jiems tiks tokia dieta, kurią galima suplanuoti iš anksto.

Kokius organus valdo Jautis?

Jaučio ženklas  valdo ausis, kaklą, gerklę, kepenis ir tulžies pūslę. Šio ženklo atstovai neretai turi dideles ausis, stiprų kaklą ir galingą balsą. Jaučius dažnai sutiksite imtynininkų ir dainininkų tarpe. Astrologai įsitikinę, jog pagrindinė jaučio sveikatos problema- viršsvoris.   Kaip žinia, Jautis nevengia jokių žemiškų malonumų, todėl neretai persistengia prie vaišių stalo. Vis mes gerai žinome, jog dideli druskos kiekiai  maiste sulaiko vandenį, ir taip tik dar padidina jaučio problemas.  Homeopatų įsitikinimu Natrio sulfato druska – Nat Sulph yra idealiai jaučiams tinkantis maisto papildas, nes ji yra labai stiprus diuretikas, efektyviausiai išvarantis vandens perteklių iš organizmo.

Kaip įtarti kad jums trūksta Natrio sulfato?

Trūkstant šios druskos organizme pradeda varginti kaklo ir nugaros skausmai, o taip pat skausmai kepenų srityje. Kadangi yra įrodyta jog būtent ši druska atsakinga už vandens pašalinimą iš gyvų ląstelių, jos trūkumas privers ląsteles sulaikyti vandenį.Tai gali pasireikšti raumenų spazmais ir nervinių šaknelių skausmais, gali varginti karščio pylimas dėl padidėjusio prakaitavimo. Esant ypač stipriam prakaitavimui, žmogui gali pasirodyti jog jis tiesiog karščiuoja. Jaučiams netinka gyventi karšto ir drėgno klimato sąlygose, kur jie turi pastoviai gerti, kad atstatytų netekto vandens pusiausvyrą.  Juos neretai pradeda varginti galūnių tinimai ir visos bėdos kylančios dėl vandens susilaikymo. Tokie perkrūviai taip pat blogai veikia tulžies išskyrimą.

Kaip reikėtų maitintis Jaučiams?

Jaučiams būtina nustoti sūdyti savo maistą paprasta valgomąja druska. Jie ir taip yra linkę pernelyg saugoti vandenį savo organizme.

Natūrali Natrio sulfato druska , esanti daržovėse turėtų užtikrinti , jog jautis su maistu gaus pakankamai natrio.

Jaučiams taip pat būtina vengti maisto produktų, kuriuose daug sočių riebiųjų rūgščių. Jų organizmas linkęs kaupti atsargas, kurios vargina kepenis, bei širdies ir kraujagyslių sistemą.

Šio ženklo atstovams labiausiai tinka šviežios žalios lapinės daržovės, daigai,  salierai ir morkos.

Jiems ypač tinka džiovinti vaisiai, figos ir razinos.

Leiskite jaučiui kasdien suvalgyti po lėkštę šviežių daržovių salotų ir jo sveikata pradės taisytis. Ypaš, jeigu šios salotos bus valgomos prieš pagrindinį patiekalą.

Iš tikrųjų Jaučiams reikėtų valgyti kuo daugiau  sveiko maisto . Tačiau jiems kartais galima  retsykiais ir pasilepinti mažomis nuodėmėmis – pvz. pyragaičio gabalėliu. Jaučių valgiaraštyje neturėtų trūkti  lėtai virškinamų angliavandenių produktų,  pvz. rudųjų ryžių, pilnagrūdės duonos ar džiovintų vaisių. Taip jie ilgiau jausis sotūs ir laimingi.

Kokių vitaminų reikia Jaučiams?

Jautį globoja Venera, kuri globoja grožį. Na o grožio vitaminu laikomas vitaminas E. Daug šio vitamino turi augaliniai aliejai ir  kviečių grūdai. Jaučiai tikrai neapsiriks  vartodami daugiau šviežių bulvių, špinatų, kopūstų, petražolių. Na o jeigu cukrų pakeis džiovintais vaisiais, tai jiems tikrai išeis į naudą.

Kokios sporto šakos tinka Jaučiams?

Jaučiai yra užsispyrę, todėl šią savo charakterio savybę gali išnaudoti mesdami svorį. Jiems tinka sportas, kuriame galima siekti tam tikro tikslo, – pvz. nubėgti 5 km per 30 minučių.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *