Žolė

Sapnas – Žolė

Sapnuoti , jog pjaunate žolę, -ženklas, jog jūsų reikalai klostysis gerai. Kuo aukštesnė žolė sapne, tuo geriau jums seksis.

Toks sapnas taip pat reiškia, kad jums pranašaujamas ilgas ir aktyvus gyvenimas. Jei sapnuojate žalią aukštą žolę, vadinasi yra pranašaujamas ilgas gyvenimas, o jei sapnuojate išdžiūvusią, sausą žolę, pranašaujama ligos ir mirtis.

Sapnuoti žolę yra perspėjimas saugotis apgavikų.

Sapne gulėti vešlioj žolėj  reiškia  meilių santykių pradžią.

Sapne nuvytusi  žolė reiškia  ligą  ir silpnybę.

Sapnuoti, kad valgote žolę, reiškia skurdą.

Prieskoninės žolės,- tokios  kurias galima valgyti žalias, tokios kaip įvairios salotos, salierai, bazilikai ir panašiai, sapne reiškia rūpesčius, sunkumus versle ir kažkokią neapykantą.

Jeigu jūs  sapnuojate, kad valgote labai stiprų kvapą turinčius žalumynus ir jų šaknis, tai toks sapnas reiškia, kad netrukus bus atskleistos jūsų paslaptys,  o po to greičiausiai  seks apkalbos ir rietenos.

Česnakas ir svogūnas sapnuose reiškia, kad išsipildys jūsų viltys. Priešintai  moliūgai ir burokų lapai reiškia tik tuščias viltis.

Kopūstų lapai sapnuose niekam nepranašauja sėkmės.

Agurkai pranašauja pasveikimą sergantiems.

Vaistažolės sapnuose  reiškia labai gerą sveikatą ir puikų reikalų klostymąsi. Rinkti panašias žoles sapnuose  reiškia didelę pagarbą ir šlovę.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *