Aukcionas

Sapnas – Aukcionas

Sapnuoti, jog dalyvaujate aukcione, – geras ženklas apie tai, jog jūsų reikalai pasitaisys. Tačiau toks sapnas taip pat reiškia, kad domitės kitų reikalas, o jiems tai nepatinka.

Jeigu jūs sapne dalyvaujate aukcione ir  girdite skelbiamas kainas, tai reiškia, kad  Jūsų laukia puikios perspektyvos, ir jūsų reikalai klostysis gerai.

Jeigu esatge ūkininkas ir sapnuojate  aukcioną,  toks sapnas reiškia, jog  padidės  jūsų gyvulių banda.

Jeigu esate verslininkas  ir sapnuojate, kad įsigijote pirkinį aukcione, tos sapnas reiškia,  jo jūsų sutartys bus sėkmingos.

Jei  jūs sapnuojate, kad aukcione pavyko įsigyti vertingą daiktą, toks sapnas reiškia, jog  laukia sėkmingas sandėris ar pelningas verslas, arba sėkminga tolima kelionė. Merginoms toks  sapnas patvirtina, kad jų laukia džiugios permainos asmeniniame gyvenime.

Moteriai sapnuoti aukcioną yra labai geras ženklas, reiškiantis įvairiapusę sėkmę.

Jeigu jūs sapnuojate  aukcioną, kuriame nėra dalyvių , tai toks sapnas  reiškia, kad jūsų reikalams arba interesams gresia rimtas pavojus. Po tokio sapno tikrai nereikėtų rizikuoti.

Jeigu jūs sapnuojate, kad aukcione jaučiatės nesmagiai, toks sapnas yra perspėjimas, kad nekeistumėte darbo ar draugų, ypač jeigu tai įvyko žiemą.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *