Elzė

Vardas  Elzė
Vardas Elzė

  • Vardo kilmė-  Vardas Elzė yra daugiakilmis : Hebrajų/ Anglų kilmės
  • Vardo reikšmė- Vardas  Elzė  yra trumpinys iš hebrajų kilmės vardo Elžbieta, kuris reiškia –  „mano Dievas visagalis“.  Šis vardas tap pat gali būti kildinamas iš senovės anglų – “ iš turtingų namų“. Elzės vardas yra mėgiamas vokiškai kalbančiuose kraštuose.
  • Lietuvoje jis pradėtas teikti pirmajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje. Tačiau tikrojo popupiarumo sulaukė tik apie 2000 metus. Šio vardo populiarumas pastoviai auga nuo šio šimtmečio pradžios. Šiuo metu Elzės vardas yra įsitvirtinęs populiariausiųjų vardų šimtuko viršūnėse. Skaičiuojant nuo 2010 metų Elzės vardas per metus vidutiniškai suteikiamas beveik 120 mergaičių.
  • Ar vardas Elzė yra šventas? Ne. Šventosios Elzės nėra.
  • Šventieji globėjai-
  • Šv. Elzbieta yra minima 07.04, 11.05, 11.17, 12.13 dienomis.Šv. Elzbieta (Elžbieta) globoja ligonines, slaugytojus, kepėjus, nuotakas, kunigaikštienes, mirtinai sergančius vaikus, tremtinius, benamius,  nėrėjas, tretininkus ir našles
  • Astrologinis simbolis- Liūtas
  • Skaičius- 3
  • Vardadienis-  Elzės vardadienis yra švenčiamas 07.08, 11.05 dienomis.
  • Palankios spalvos- Aukso, Geltona, Citrinos, Balta, Žalsva, Žydra, Kreminė, Vynuogių
  • Brangakmeniai- Topazas, Perlas, Kalnų krištolas, Kvarcas, Mėnulio akmuo, Žalsvas ar Baltas Agatas
  • Gėlė- Geltonasis Jazminas, Pentinijus, Pakalnutė
  • Planeta globėja- Mėnulis
  • Palankios dienos- Pirmadienis
Vardo variantai

Elza, Elze, Elsa, Else, Elsinta, Elsita, Elzita, Elzitė, Elzytė, Ilze, Eliza, Elyza, Elaiza, Elzira, Elzyra, Elzėja, Elzi, Elzbieta, Elžbeta,  Elžbieta, Elžbietė, Elisabet, Elisabeth, Elisabetta, Elissa, Eliza, Elizabel, Elizabet, Elsa, Elspeth, Elsbeth, Else, Elsie, Elsy, Elizabetta, Elizaveta, Eilis, Elisheva, Elishia, Ellsif, Els, Erzebet, Erszebet,Erihapeti, Erssike, Erszi, Erszok, Elzi, Elzee, Elzey,Ellzi, Elzea, Ellzey, Ellzy

Elzės charakteris

Elzė privalės išmokti tvirtai stovėti ant žemės, Ir ne tik stovėti, bet pakeisti savo pačios polinkį gyventi svajonių pasaulyje ir retsykiais apsitvarkyti. Vardo vibracijos skatina mąstyti, analizuoti ir mylėti. Tačiau šiam vardui trūksta skaičių padedančių jausti realybę. Tėvai turėtų padėti mažajai Elzytei imtis darbo tik užbaigus jau pradėtąjį ir visaip skatinti praktiškai suvokti daiktų materialinę vertę. Moteriai šiuo vardu pinigai gali tiesiog neegzistuoti, nes jie ko gero jos visiškai nedomins. Žavi ir iškalbi ši moteris sugebės laiku atsidurti tinkamoje vietoje ir tiesiog netikėtai gauti tai ko jai reikia. Elzė gali būti apdovanota puikiu stiliaus jausmu ir ko gero sužavės bet ką. Vardo vibracijos skatina pomėgį visiškai pasinerti į malonumų ir naujovių sūkūrį. Jo nešiotoja bus laiminga tik tarp žmonių ir dirbdama su jais, tačiau jai reikės visiškos asmeninės laisvės, kad galėtų netrukdomai pasvajoti ar tiesiog pakeliauti.. Ji gali būti apdovanota nepriekaištinga logika, todėl ginčytis su šia moterimi bus tikrai sunku. Ypač, jeigu ginčas lies teisinius ar matematinius problemos aspektus. Moteris šiuo vardu gali stebinti savo nuojautų tikslumu , todėl meluoti jai bus tiesiog beprasmiška. Ji ko gero ilgai išliks jaunatviška  ir sugebės sutaikyti net karščiausius priešus.
Vardas ypač sėkmingas dirbant dabą susijusį su farmacija, importu ir eksportu. Jo nešiotoja gali netikėtai sulaukti pagalbos iš moterų, ypač pagyvenusių.

Elzės charakteris pagal pirmą vardo raidę

Esate kūrybinga ir jautri asmenybė. Jūs kupini idėjų ir sumanymų. Visada esate įvykių sūkūryje ir naujienas visada sužinote patys pirmieji. Jūs mėgstate laisvę ir ją aistringai ginate. Jūs mėgstate greitį, judesį, adrenaliną ir sporto salę. Esate žvitrūs, miklūs ir judrūs, o vakarėliuose visada esate dėmesio centre, Jūsų idėjos visada originalios ir įdomios. Jūs greitai mąstote, puikiai deratės ir mokate užuosti pelną ten, kur jo niekas nepastebi. Reikalui esant mokate sužėrėti lyg deimantas. Tačiau kaip ir deimantas, -mėgstate prabangią aplinką ir gyvenimo malonumus. Jūs aistringi, romantiški ir nevengiate siurprizų. Jūsų trūkumas –  pasiduodate azartui, todėl jums kartais sunku laiku sustoti. Venkite kraštutinumų ir būkite nuosaikesni.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *