Domantas

Vardas  Domantas 
Vardas Domantas

  • Vardo kilmė- Lietuvių
  • Vardo reikšmė- Vardas Domantas yra  vedinys iš lietuvių kalbos žodžių, reiškiančių mantus, sumanus,  arba turtingas
  • Astrologinis simbolis-Vėžys
  • Skaičius-6
  • Ar vardas Domantas yra šventas? Ne. Šventojo vardu Domantas nėra.
  • Šventieji globėjai –
  • Šventasis Domangardas (Donardas) yra minimas 03.24 dieną.
  • Šv. Dominykas yra minimas  03.09,08.08; 12.20 dienomis.
    Šv. Dominykas globoja astronomus ir astronomiją ir bites.
  • Šv. Dominykas  Savijo globoja choristus, jaunuosius dainininkus bei jaunimą nusižengusį įstatymui.
  • Šv. Dalmatijus yra minimas 08.03 dieną.
  • Vardadienis- Domanto vardadienis yra švenčiamas 08.04, 10.15 dienomis.
  • Palankios spalvos- Karališkoji mėlyna, Balta, Indigo, Žalsva, Gelsva, Vynuogių
  • Brangakmeniai- Perlas, Safyras, Kalnų krištolas, Kvarcas, Baltasis agatas, Nefritas
  • Gėlė-Rožė, Sausmedis
  • Planeta globėja- Mėnulis
  • Palankios dienos –Pirmadienis
Vardo variantai

 Domintas, Domilas, Domilis, Dojus, Domertas, Dovildas. Doviliius, Doviltas, Dovis, Dovinas

Domanto charakteris

Žmogus šiuo vardu ko gero  sieks tvirtai stovėti ant žemės. Jis turėtų dirbti ir mąstyti labai sistematiškai, bei būti labai organizuotu ir praktišku. Šiam žmogui  bus reikalingas tiek finansinis tiek emocinis saugumas, todėl daug jėgų jis ko gero skirs būtent jam pasiekti. Vardo vibracijos skatina pareigingumą, taupumą ir smulkmeniškumą.Jo nešiotojas  turėtų gerbti tradicijas ir namus, bei būti istikimu partneriu ir namų židinio gynėju. Vardas skatina darbštumą, pareigos jausmą ir labai stiprų užsispyrimą bei ambicijas. Vardo vibracijos skatina aplinkinų pasitikėjimą ir pagarbą, bei verčia siekti aukštesnių postų ar visiškos finansinės nepriklausomybės. Vyras  šiuo vardu gali buti labai žavus ir traukti priešingos lyties dėmesį, ypač moterų, kurioms reikalinga pagalba. Moterų dėmesys ir ypač pagyvenusių moterų pagalba gali jam nešti  sėkmę.

Vardo savininkas pulti į azartą  nelaiku ir ne vietoje bei būti linkęs priimti netikėtus sprendimus. Nors ir atrodytų namisėda, giliai sirdyje jis gali būti užkietėjęs  keliautojas. Vardo nešiotojas gali dirbti labai daug ir persidirbti, bei pasiduoti staigiam malonumų  ieškojimui, kaip kompensacinei reakcijai į nuovargį. Tai labai jautraus, sąžiningo ir smulkmeniško žmogaus vardas. Jis skatina taupumą. Tačiau vardui  skatina polinkį azartiškai elgtis,iškoti  naujovių ir adrenalino. Iš esmės tam žmogui ambicijos ir nepriklausomybė reikš labai daug. Jo gyvenimas gali būti labai audringas dėl didelio tempo ir noro daug pasiekti.. Vardo nešiotojui gyvenimas ko gero suteiks daug progų mokytis kantrybės ir atleidimo, nes vardo vibracijos skatintų polinkį į nuotaikų kaitą  bei  puoselėjantį  požiūrį į aplinką. Šis vardas skatina derybininko ir taikdario sugebėjimus , bei gali isryškinti polinkį gydyti žmones ar gyvūnus.
Vardo nešiotojui  gali sektis darbas importo-eksporto srityje, o taip pat farmacijoje, ypač jos srityse susijusiose su gydomaisiais augalais.

Domanto charakteris pagal pirmą vardo raidę

Esate tvirti ir patikimi. Jūs visada pirmiausia apgalvosite, o tik paskui pradėsite veikti. Jūs niekur neskubate ir stengiatės, kad viskas gyvenime vyktų pagal planą. Esate šeimos ramstis ir sugebate padėti visiems, kas tik to paprašo. Jūs daug dirbate, todėl lengvai pavargstate. Kai esate išvargę, su jums gan sunku bendrauti, nes ypatingai taupote savo laiką. Jūs esate labai praktiška ir tvarkinga asmenybė, nevengianti ginti savo nuomonės ir įsitikinimų. Jūs nemėgstate netikėtumų ir stengiatės išsaugoti viską ką tik turite. Gyvenime tvarkotės kaip geri ūkininkai, todėl jums drąsiai galima patikėti pinigus ir rimtus dalykus. Jūsų silpnybės- kartais esate pernelyg pedantiški, todėl kitiems galite atrodyti pernelyg reiklūs. Jums reikėtų išmokti tapti šiek tiek nuolaidesniam ir gyvenimas tikrai taps lengvesnis.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *