Deividas

Vardas DeividasVardas Deividas  

  • Vardo kilmė- Hebrajų
  • Vardo reikšmė- Vardas Deividas yra vedinys iš hebrajų kalbos žodžio, reiškiančio  „mylimas“
  • Šv. Dovydas yra minimas 01.30, 03.01, 04.12, 05.24, 05.25, 06.03, 07.15, 06.26, 07.24, 08.27, 10.18, 10.22, 11.13, 12.11, 12.29, Šv. Dovydas -Velso ir karvelių  globėjas dažnai vaizduojamas  ant kalno su balandžiu ant peties. Šv. Karalius Dovydas buvo  antrasis Judėjos ir Izraelio karalius, valdęs net 33 metus. Jis garsėjo kaip poetas, muzikantas ir karys. Jam priskiriama daugelio psalmių autorystė.
    Šv. Karalių Dovydą minime 12.29 (12.11, 12.30) dieną.  Jis globoja muzikantus, poetus, dainininkus ir kalnakasius. Šv. Dovydą Velsietį minime 03.01 dieną. Jis yra Velso,  Pembrokšyro, vegetarų, poetų ir karvelių globėjas, todėl dažnai vaizduojamas ant kalno su balandžiu ant peties.  Šv. Dovydą (Glebą) minime 07.24 dieną. Jis yra princų globėjas.
  • Vardadienis- Deivido vardadienis yra švenčiamas 031.01, 12.11,12.30 dienomis.
  • Astrologinis vardo simbolis –Žuvys
  • Skaičius-7
  • Palankios spalvos-Violetinė, ŽalsvaŽydraBalta
  • Brangakmenis- Ametistas, Katės akis
  • Planeta globėja- Rahu
  • Palankios dienos – Šeštadienis, Sekmadienis, Pirmadienis

Vardo variantai-  

David,  Davidas, Deivydas, Devidas, Doivydas, Dovidas, Dovydas, Dave, Davey, Davi, Davidde, Davide, Davie, Daviel, Davin, Daven, Daveon, Davon, Davy, Davyd, Davydd, Davan, Dawit, Dawud

Tradiciškai mąstantis, gerbiantis šeimą ir savo partnerius, tačiau giliai širdyje išliekantis romantiku. Gali  mėgti romantiškus nuotykius ir flirtą. Žmogus  šiuo vardu turėtų būti linkęs ypač vertinti gyvenimo malonumus ir jų siekti. Tai taip pat artistiškos prigimties, darbštaus,  gebančio pamokyti ir gabaus mokslui žmogaus vardas. Vyras šiuo vardu turės daug  ambicijų, bus taupus ir smulkmeniškas.

Šis vardas skatins tvirtai stovėti ant žemės. Vardo nešiotojas  gali būti griežtokas , ypač vertinti šeimą , namus ir savo aplinką. Esant reikalui, savo vertybes jis gali ginti be pasigailėjimo. Šiam zmogui finansinis ir emocinis saugumas bus labai svarbus, todėl jo siekdamas gali dirbti  labai daug.   Nepaisant išorinio griežtumo, viduje tai gali buti žmogus labai vertinantis grožį, gyvenimo malonumus ir linkęs jiems pasiduoti. Pokyčiai jo gyvenime neturėtų būti reti, kaip ir sugebėjimas išsikapstyti is bėdos savo jėgomis. Šis vardas pritraukia sėkmę, skatindamas sugebėjimą atsidurti tinkamu laiku tinkamoje vietoje.
Vardas ypač sėkmingas dirbantiems, mokslinį tiramąjį ar pedagoginį darbą, rašytojams, menininkams, socialiniams darbuotojams, reformatoriams ir mistikams.

Deivido charakteris pagal pirmą vardo raidę

Esate tvirti ir patikimi. Jūs visada pirmiausia apgalvosite, o tik paskui pradėsite veikti. Jūs niekur neskubate ir stengiatės, kad viskas gyvenime vyktų pagal planą. Esate šeimos ramstis ir sugebate padėti visiems, kas tik to paprašo. Jūs daug dirbate, todėl lengvai pavargstate. Kai esate išvargę, su jums gan sunku bendrauti, nes ypatingai taupote savo laiką. Jūs esate labai praktiška ir tvarkinga asmenybė, nevengianti ginti savo nuomonės ir įsitikinimų. Jūs nemėgstate netikėtumų ir stengiatės išsaugoti viską ką tik turite. Gyvenime tvarkotės kaip geri ūkininkai, todėl jums drąsiai galima patikėti pinigus ir rimtus dalykus. Jūsų silpnybės- kartais esate pernelyg pedantiški, todėl kitiems galite atrodyti pernelyg reiklūs. Jums reikėtų išmokti tapti šiek tiek nuolaidesniam ir gyvenimas tikrai taps lengvesnis.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *