Gintautas

Vardas  Gintautas
Vardas Gintautas

  • Vardo kilmė- Lietuvių
  • Vardo reikšmė-  Vardas Gintautas yra vedinys iš lietuvių kalbos žodžių, reiškiančių „ginantis  tautą“. Gintauto vardas Lietuvoje buvo pradėtas teikti praėjusio amžiaus 1 dešimtmetyje. Labiausiai jis buvo mėgiamas praėjusio amžiaus 6-8 dešimtmečiuose. Didžiausiu savo populiarumo laikotarpiu šis vardas buvo suteiktas 616 kartų per metus. Šiuo metu šis vardas teikiamas rečiau. Skaičiuojant nuo 1999 metų, Gintauto vardas per metus vidutiniškai suteikiamas mažiau nei 10 kartų.
  • Ar vardas Gintautas yra šventas? Ne. Šventojo Gintauto nėra.
  • Šventieji globėjai-
  • Šv. Herodionas  (Rodionas) iš Patro yra minimas 04.08 dieną.
  • Šv. Gibrijonas yra minimas 05.08 dieną.
  • Šv. Henrikas yra minimas 06.09, 07.13 dienomis.
  • Astrologinis simbolis-Jautis
  • Skaičius-4
  • Vardadienis- Gintauto vardadienis yra švenčiamas 04.08, 05.31, 08.14 dienomis.
  • Palankios  spalvos- Žalia ir visi jos atspalviai, Balta, Žydra, Rožinė
  • Brangakmeniai- Nefritas, Smaragdas, Deimantas, Kvarcas, Cirkonis
  • Planeta globėja- Saulė
  • Palankios dienos –Sekmadienis, Pirmadienis
Vardo variantai

Gintas, Gintenis, Gintaras, Gintarius

Gintauto charakteris

Žmogus  šiuo vardu greičiausiai bus labai prieštaringo charakterio, nes vardo vibracijos skatina  labai skirtingas savybes, kurios tiesiog viena kitai prieštarauja. Todėl vardo nešiotojas gali turėti daug vidinių pergyvenimų, kurių kitiems gali ir neparodyti. Aplinkiniams jis gali atrodyti kaip labai produktyvus, besirūpinantis šeima, gerbiantis tradicijas, linkęs į pusiausvyrą ir bendradarbiavimą. Jis turėtį būti puikus derybininkas ir tarpininkas, visada galintis padeti kitiems bei linkęs patarti ir bendrauti.  Tuo pat metu  tai ko gero sunkiai prieinamas ir nelengvai besidalinantis savo jausmais vyras. Šis žmogus turėtų būti socialiai išrankus,ir greičiausiai bus labai jautrus. Savo viduje tai nepriklausoma asmenybė.Jis gali būti apsigimusiu lyderiu ir linkęs stipriai rizikuoti. Tai vardas skatinantis juslingumą ir jausmingumą, todėl žmogus  šiuo vardu gali buti linkęs pasiduoti malonumams.Vardo savininkas  turėtų būti geranoriškas, žavus ir plepus. Jo gyvenime gali būti periodų ,kai kitiems jis atrodys visiškai abejingu, sunkiai prieinamu, savo asmeninius poreikius vertinančiu daugiau nei kitų. Kartais dėl ypač logiško mąstymo ir nestandartinio požiurio jis tiesiog gali intelektualizuoti savo emocijas. Finansiškai galimos arba labai didelės aukštumos arba labai didelės žemumos. Tačiau tai vardas žmogaus, kuris visada sugebės atsistoti ant savo kojų kaip katė. Tuo pat metu tai vardas skatingantis dirbti daug ir sunkiai siekiant savo tikslo-nuo žemės darbuų iki raketų technikos imtinai . Bendraudamas vardo nešiotojas  gali būti gan aštraus liežuvio ir jo pasisakymai aplinkinius gali žeisti. Tačiau šie pasisakymai greičiausiai yra labai motyvuoti ir visumoje jie dažniausiai labai teisingi. Savo esme vardas skatintų būti ypač ištikimu, bet širdyje jis gali trokšti permainų. Todėl jeigu šeimyninis gyvenimas nesiklostys gerai, partnerius keis be gailesčio.

Gintauto charakteris pagal pirmą vardo raidę

Esate valingi ir žinote ko norite. Savo gyvenime stengiatės vadovautis sveiku protu, logika ir žiniomis. Tačiau jūsų intuicija tikrai galima pasikliauti. Jūsų gyvenime nėra vietos abejingumui. Jūs saugojate savo šeimą ir stengiatės būti atrama ištikus bėdai. Jus sunku išmušti iš vėžių, nes viską stengiatės daryti tvarkingai ir sistemingai. Jūsų žinios ir išsilavinimas padeda jums greitai susiorientuoti bet kokioje situacijoje ir tapti nugalėtoju. Jūsų trūkumai – kartais pernelyg pasiduodate svajonėms ar veikiate pernelyg greitai.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *